sâmbătă, 26 mai 2012

Super oferta: Schimb de animale cu animale de rasa


Oferta schimb partial de animale
Nou in Romania, acceptam schimbul de animale romanesti cu animale de rasa aduse din import. Schimbul nu poate fi decat in valoare de maxim 50% din valoarea animalelor pe care dvs doriti sa le cumparati de la noi. Diferenta de pret trebuie achitata in bani. In cazul schimbului partial nu se accepta plata de diferenta in rate.
Se accepta schimbul daca detineti urmatoarele animale si doriti schimb cu altele de la noi:



-Femele de capre
-Femele de oi
-Femele de magari
-Vaci de lapte
-Femele de strut
Valoarea animalelor romanesti cu care doriti sa faceti schimbul, va fi apreciata in functie de piata.

Conditie foarte importanta ! animalele cu care doriti sa faceti schimbul trebuie sa fie sanatoase si bine intretinute; trebuie sa oferiti in acest sens, o garantie de 20 de zile.

Contact: business.stuff@ymail.com

Vindem papagali Ara

Vindem papagali Ara Ararauna, culoare albastru cu burta galbena. Perechea matura de papagali Ara este de 2400 de euro. Preluam puii timp de 10 ani la varsta de  3 luni la 800 de euro/buc. Papagalii Ara pot face pana la 6 pui pe an, astfel se poate obtine un castig de pana la 8000 de euro in cei 10 ani. 
Papagalii Ara rosu, perechea matura este la 3600 de euro. Preluam puii de papagal Ara la varsta de 3 luni la pretul de 1000 de euro.


Contact: business.stuff@ymail.com

Specii de papagali Ara

Ca si specii de Ara se numara: Ara Ambigua, Ara Ararauna, Ara Auricolis, Ara Chloroptera, Ara Couloni, Ara Macao, Ara Manilate, Ara Militaris, Ara Rubrogenys, Ara Severa.
In captivitate, papagalii Ara sunt pasari foarte active cu o voce destul de puternica; sunt curiosi, plini de energie si foarte robusti. In afara perioadei d eimperechere se pot tine usor si cu alte specii de papagali si le place mult sa se scalde.

Despre papagalii Ara

Probabil cel mai frumos papagal din lume, Ara este in mod sigur cel ami mare, atingand dimensiuni impresionabile de 85 cm de la cioc la coada. Este un papagal de talie mare si are nevoie de multa atentie.Unii dintre ei sunt printre cei mai comuni din lume, iar altii sunt pe cale de disparitie. Daca este ingrijit corespunzator, papagalul Ara traieste pana la 50 de ani. Acesti papagali viu colorati se regasesc in America Centrala si Amrica de Sud.

Mediul de crestere al papagalilor Ara

Exista doua metode de crestere a acestui papagal: in casa sau intr-un tarc afara. Ara este un papagal foarte inteligent si poate fi usor dresat, nu face mizerie dar poate fi uneori galagios mai ales daca nu ii place ceva. Invata sa vorbeasca si poate sa imite o mie de sunete, la fel ca papagalul gri african.
Se intelege bine cu restul animalelor, dar nu este indicat in compania pisicilor sau cateilor. Ca si personalitate, papagalul Ara se ataseaza foarte mult de stapan.

Hrana papagalilor Ara

Dieta papagalilor Ara este formata dintr-un mix de cereale si seminte, fructe si legume proaspete. Deci, hrana specifica acestor papagali se bazeaza in mare pe diferite fructe si legume, un amestec de seminte, minerale si hrana incoltita. Pe perioada puilor se poate da mancare speciala de ou si paine alba.

Reproducerea la papagalii Ara

Papagalii Ara se reproduc destul de usor, important este sa fie o pereche care harmoneaza. Pe perioada imperecherii, papagalii sunt foarte agresivi chiar si fata de stapan. Perioada imperecherii incepe prin louna aprilie, femela depune 1-3 oua, unoeri chiar 4. Perioada incubatiei este de 25-28 de zile. Puii ies pe la varsta de 12-13 saptamani din cuib si ar fi indicat sa mai ramana o perioada in compania parintilor. Unele perechi se reproduc chiar si de doua ori/an.